Α.Α.Δ.Ε.: Υποβολή εκπρόθεσμων δηλώσεων ΜΥΦ.

Print Friendly, PDF & Email

Α.Α.Δ.Ε.: Υποβολή εκπρόθεσμων δηλώσεων ΜΥΦ.

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Υποβολή εκπρόθεσμων δηλώσεων ΜΥΦ

Με την νέα ερώτηση – απάντηση που προστέθηκε στο αρχείο Συχνών ερωτήσεων – απαντήσεων της Α.Α.Δ.Ε. για τις ΜΥΦ, ορίζονται τα εξής:

(Δείτε ολόκληρο το αρχείο εδώ)

« 35. Ποια διαδικασία τηρείται κατά την υποβολή εκπρόθεσμων δηλώσεων ΜΥΦ;.

Μέσω αρχείου

α) Σε περίπτωση υποβολής εκπρόθεσμων εγγραφών μέσω αρχείου ο χρήστης καλείται να επιλέξει κατά την υποβολή ή σε δεύτερο χρόνο μέσω του ιστορικού της εφαρμογής, αν θα οριστικοποιήσει την εγγραφή του ή θα την απορρίψει, από το κουμπί «Επιβεβαίωση υποβολής»

Σε περίπτωση που ο χρήστης δεν επιλέξει την επιβεβαίωση υποβολής, η τρέχουσα υποβολή καθώς και οι επόμενες παραμένουν σε εκκρεμότητα.

β) Όταν υποβάλλεται αρχείο μέσω ERP δεν υπάρχει αντίστοιχη προειδοποίηση, ούτε απαιτείται οποιαδήποτε επιβεβαίωση για την υποβολή εκπρόθεσμων εγγραφών.

Μέσω φόρμας

Σε περίπτωση υποβολής εκπρόθεσμων εγγραφών μέσω φόρμας, ο χρήστης ενημερώνεται σχετικά και καλείται να επιβεβαιώσει ή να απορρίψει την εκάστοτε εκπρόθεσμη υποβολή.

Σημείωση:

Εκπρόθεσμη διόρθωση μεμονωμένης και ήδη εγκεκριμένης εγγραφής μέσω φόρμας μπορεί να γίνει μόνο αν την επαναδημιουργήσετε στα πρόχειρα και την υποβάλλετε εκ νέου. Η δυνατότητα διόρθωσης με την χρήση της ένδειξης «μολύβι» καταργείται και παραμένει μόνο για τις εμπρόθεσμες διορθώσεις.».

(Visited 18 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com