18/04/2012: ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ IMAGE, για την παροχή δωρεάν φιλοξενίας ιστοσελίδας !!!

Print Friendly, PDF & Email

IMAGE Διαφημιστική

Ανοιχτή πρόσκληση παροχής δωρεάν φιλοξενίας ιστοσελίδας σε όλους του φορείς της Ηπείρου που εκτελούν κοινωνικό έργο


Η IMAGE Διαφημιστική αναγνωρίζοντας τις δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο και ειδικότερα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι οι φορείς που επιτελούν κοινωνικό έργο στην Ήπειρο, προχωρά στην παροχή σημαντικής βοήθειας προς αυτούς τους φορείς στο επίπεδο που οι υπηρεσίες της το επιτρέπουν, μέσα από την παρούσα ανοιχτή πρόσκληση προς αυτούς.

Συγκεκριμένα προσφέρει σε όλους τους φορείς που εκτελούν κοινωνικό έργο (ιδρύματα, συλλόγους, σωματεία, κοινωφελείς επιχειρήσεις, οργανισμοί κλπ) την δυνατότητα να φιλοξενήσουν την ιστοσελίδα τους στους servers της εταιρίας με ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ για απεριόριστο χρονικό διάστημα και χωρίς καμία υποχρέωση από μεριά τους να προβάλλουν καθ’ οποιονδήποτε τρόπο την εταιρία, τις υπηρεσίες της ή το γεγονός καθεαυτό. Οι φορείς που μπορούν να επωφεληθούν της προσφοράς μπορούν να είναι τόσο δημοσίου όσο και ιδιωτικού δικαίου.

Τα χαρακτηριστικά του πακέτου φιλοξενίας, είναι απεριόριστος χώρος, απεριόριστη κίνηση δεδομένων, απεριόριστα emails και φυσικά μη ύπαρξη διαφημιστικών μηνυμάτων της εταιρίας πουθενά στην ιστοσελίδα του κάθε φορέα.

Αποκλειστικός σκοπός της παρούσας ενέργειας είναι η προσφορά κοινωνικού έργου στα πλαίσια της πολιτικής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που η IMAGE Διαφημιστική έχει θέσει σε εφαρμογή εδώ κι χρόνια, και έχει εντατικοποιήσει το τελευταίο διάστημα με αφορμή την δύσκολη οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες προς τους φορείς και προς κάθε ενδιαφερόμενο, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την IMAGE Διαφημιστική στο τηλέφωνο 2651068500 ή στην ιστοσελίδα www.imagemag.gr/socialhosting

 

IMAGE Διαφημιστική
Κερκύρας 23
ΤΚ 45332, Ιωάννινα
Τηλ: 26510 68500
web: www.imagemag.gr
email: info@imagemag.gr“>info@imagemag.gr

(Visited 28 times, 1 visits today)
Please follow and like us: