Καταγγελια για δράση επιδότησης digi mobile // πιθανη στοχευμενη απενεργοποιηση συστηματος

Print Friendly, PDF & Email
Απαράδεκτη και ύποπτη η κατάσταση του digi-mobile. Όσο δε «δούλευε» το σύστημα τόσο σε Αθήνα όσο και σε Κρήτη αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα, οριστικές υποβολές γινόντουσαν κανονικά μέσω Αγγλίας και Αμερικής.
 Έχουμε καταγράψει τα πάντα από πλευράς μας, ακόμα και το τηλέφωνο που ισχυριζόσασταν ότι είχε πέσει ο server ενώ την ίδια στιγμή που πραγματοποιόντουσαν  οριστικές υποβολές από εξωτερικό με αποτέλεσμα να υπερκαλυφθεί ο προϋπολογισμός του digi mobile πριν καν «επανέρθει» το σύστημα που είχε πέσει 10 λεπτά πριν την έναρξη ενεργοποιήσης οριστικών υποβολών (13:52).
Στοιχεία, server logs, screenshots που έχουμε κρατήσει θα διατεθούν στα MME, το αρμόδιο υπουργείο και τον εισαγγελέα καθώς και αντίστοιχες μαρτυρίες. Ευελπιστούμε να ζητηθεί άρση οποιουδήποτε απόρρητου σχετικά με τον ακριβή χρόνο οριστικών δηλώσεων και προμηθευτών σε αντιπαράθεση με το χρόνο που το σύστημα ήταν «πεσμένο» (αλλά μόνο για Ελλάδα..) καθώς και τις IP προέλευσης που καταγράφονται αναγκαστικά από τους παρόχους.
Φθάνει πια ο εμπαιγμός των «online» αιτήσεων και η κατάσταση υπερκάλυψης προϋπολογισμών στις περιφέρειες από το 2ο λεπτό ανά ημέρα έναρξης ενεργοποίησης της οριστικής υποβολής.

* Το παραπάνω μας ήρθε με e-mail απο το σύλλογο μελετητών Κρήτης.

(Visited 35 times, 1 visits today)
Please follow and like us: