Παράταση προθεσμίας υποβολής για το «Ολοκληρωμένο σχέδιο παρέμβασης για τη στήριξη των επιχειρήσεων

Print Friendly, PDF & Email

Παράταση προθεσμίας υποβολής για το «Ολοκληρωμένο σχέδιο παρέμβασης για τη στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων».

Ειδήσεις – Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Παράταση προθεσμίας υποβολής για το «Ολοκληρωμένο σχέδιο παρέμβασης για τη στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων»

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των προτάσεων ένταξης στο επιχειρησιακό πρόγραμμα του Εθνικού Αποθεματικού Απροβλέπτων, με τίτλο “Ολοκληρωμένο σχέδιο παρέμβασης για την στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων τους”, μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου 2012.

Το πρόγραμμα αφορά πρώτον, στη στήριξη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών ανέργων και νέων επιχειρηματιών και δεύτερον, στη στήριξη επιχειρήσεων και των εργαζομένων τους μέσω δράσεων συμβουλευτικής.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, η παράταση δόθηκε ενόψει τροποποιήσεων όρων του οδηγού της προκήρυξης.

Στο σύνδεσμο http://www.espa.gr/el/Pages/Proclamationsfs.aspx?item=1823 έχουν ήδη αναρτηθεί ο τροποποιημένος οδηγός με τα παραρτήματα του.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά μέσω του διαδικτυακού τόπου www.ependyseis.gr/mis την πρόταση τους, αμέσως μετά την έκδοση και την ανάρτηση του αναλυτικού τροποποιημένου τεύχους του οδηγού της Προκήρυξης, στους δικτυακούς τόπους της ΕΥΔ ΕΠΑΕ (www.antagonistikotita.gr), του ΕΦΕΠΑΕ (www.efepae.gr), και των εταίρων του, του ΕΣΠΑ (www.espa.gr) και του ΕΠΕΑΑ (www.epeaa.gr). Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επικοινωνήσουν με τον ΕΦΕΠΑΕ στο τηλέφωνο 210-6985210 και με το γραφείο πληροφόρησης κοινού της ΕΥΔ ΕΠΑΕ στο τηλ. 801 11 36 300.

Πηγή: http://www.express.gr/

(Visited 7 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com