Ασύρματη κλήση σερβιτόρου.

Print Friendly, PDF & Email


Πόσες φορές σας έχουν σερβίρει  σε κάποιο εστιατόριο το φαγητό σας καθυστερημένα και κρύο? Πόσες φορές ο Σεφ της επιχείρησης, έχει βάλει τις φωνές στους σερβιτόρους που έχουν πάει  στο πάσο να παραλάβουν την παραγγελίακαθυστερημένα? Πόσοι είναι οι πελάτες που έχουν παραπονεθεί για την καθυστέρηση της παραγγελίας ενώ εσείς γνωρίζετε ότι ήταν στο πάσο και περίμενε το σερβιτόρο?

Kitchen Plus: μια οικονομική και αξιόπιστη λύση για τη διακριτική επικοινωνία της κουζίνας με το service. 

Σεφ/πασαδόρος/μπουφετζής, όταν η παραγγελία ενός τραπεζιού είναι έτοιμη, πατώντας τον αριθμό τουτραπεζιού στο κοντρόλ πάνελ, ειδοποιεί στο ρολόι χειρός του σερβιτόρου που είναι υπεύθυνος για το συγκεκριμένο τραπέζι να παραλάβει την παραγγελία από το πάσο. Ο σεφ ή πασαδόρος δεν χρειάζεται να γνωρίζει ποιός σερβιτόρος είναι υπεύθυνος για το κάθε τραπέζι, το σύστημά μας τον εντοπίζει αυτόματα.

Πλεονεκτήματα

  • Οι σερβιτόροι δεν χρειάζεται να επισκέπτονται συνεχώς την κουζίνα για να ελέγξουν εάν κάποια από τις παραγγελίες που έχουν δώσει είναι έτοιμες.
  • Δίνεται η δυνατότητα στους σερβιτόρους να έχουν περισσότερο χρόνο με τους πελάτες τους.
  • Τα φαγητά σερβίρονται πάντοτε ζεστά αφού δεν κρυώνουν στο πάσο περιμένοντας τον σερβιτόρο να έρθει για να εκτελέσει την παραγγελία.
  • Αποφεύγεται ο συνωστισμός των σερβιτόρων στον χώρο του πάσου.
  • Επικρατεί μια σαφώς πιο χαλαρή ατμόσφαιρα αφού αποφεύγονται οι φωνές από την κουζίνα προς τους σερβιτόρους και το ενοχλητικόκαμπανάκι.

Δείτε το σχετικό βιντεάκι του Έκτορα Μποτρίνι

Η Business Solution σε συνεργασία με τη SUNSOFT σας προσφέρει το ολοκληρωμένο σύστημα KitchenPLus της leanko, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

business solution ΑΓ.ΜΑρίνης 25-Ιωάννινα 700-700-4805

(Visited 168 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com