Μηχανοργάνωση

Η εταιρία μας ειδικεύεται στην μηχανοργάνωση κάθε είδους επιχειρήσεων π.χ. κέντρα διασκέδασης, ξενοδοχεία, λογιστήρια , εμπορικές επιχειρήσεις, όπως επίσης και στην εγκατάσταση δικτύων σε μεγάλες επιχειρήσεις (Α.Ε.,Ε.Π.Ε.,Ε.Ε.).

Αναλαμβάνουμε την πλήρη κάλυψη όλων των εταιριών, σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και διαθέτουμε εξειδικευμένους τεχνικούς και λογιστή – τεχνικό Η/Υ, οι οποίοι διαθέτουν τις κατάλληλες γνώσεις ώστε να παραμετροποιούν την οποιαδήποτε εφαρμογή, ανάλογα με τις απαιτήσεις  σας.

Καθώς οι ανάγκες κάθε επιχείρησης είναι μοναδικές, έχουμε φροντίσει να συνεργαστούμε με εταιρίες παραγωγής λογισμικού που καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο, η κάθε μία στον τομέα της, κάθε είδους ανάγκη σας.

Παραθέτουμε τις εταιρίες λογισμικού, για τις οποίες είμαστε εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι, ως προς την εγκατάσταση – την παραμετροποίηση και την τεχνική υποστήριξη.

SUNSOFT: Μηχανοργάνωση για κέντρα εστίασης και ξενοδοχειακές μονάδες
Η SUNSOFT είναι η ηγέτιδα εταιρία στο χώρο αυτό, με τη σουίτα “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”, η οποία αποτελείται από τα επιμέρους modules:

  • ΑΜΒΡΟΣΙΑ – Ασύρματη παραγγελιοληψία
  • FRONT-OFFICE – Ξενοδοχειακή διαχείριση
  • SAFFRAN F & B MANAGEMENT – F & B Management

MySoftwareHouse: Μηχανοργάνωση για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επιχειρήσεις λιανικής
Η MySoftwareHouse είναι μία νέα, δυναμική εταιρία,με σύγχρονη τεχνολογία στο λογισμικό της.Με το small ERP, “TOP SHOP”,ιδανικό για πλήρη έλεγχο της επιχείρησής σας, σε χονδρική και λιανική πώληση. Το μεγάλο πλεονέκτημα του προγράμματος είναι ότι έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί με E-SHOP για διαχείριση αυτού, από την εμπορική εφαρμογή.

ENTERSOFT: Μηχανοργάνωση για μεγάλες επιχειρήσεις με αυξημένες απαιτήσεις
Η ENTERSOFT είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες λογισμικού, με πολλές εγκαταστάσεις σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων και πολυκαταστημάτων.Με την εφαρμογή “BUSINESS SUITE” αναπτύχθηκε ένα REAL ERP που καλύπτει όλες τις ανάγκες σε οποιαδήποτε εφαρμογή.

Έχοντας λοιπόν, ως γνώμονα την καλύτερη δυνατή συνεργασία μας, σας ενημερώνουμε ότι μπορείται να έρθετε σε επικοινωνία με τους έμπειρους τεχνικούς μας, οι οποίοι θα σας λύσουν κάθε απορία γύρω από την μηχανογράφηση γενικά και θα σας προτείνουν την καταλληλότερη λύση λογισμικού για την επιχείρησή σας.