Λογιστικά

Η Business Solution προσφέρει λογιστική κάλυψη σε κάθε είδους εταιρία και τηρεί βιβλία όλων των κατηγοριών.

Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της, στηρίζεται στην αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας και κυρίως στην πλήρη μηχανοργάνωση και γεφύρωση των εμπορικών εφαρμογών, που οι πελάτες μας χρησιμοποιούν σε δικό μας server. Έτσι πετυχαίνουμε γρηγορότερη ενημέρωση των βιβλίων και σωστότερη ενημέρωση των πελατών μας, για την πορεία της επιχείρησης τους και κυρίως για τα τρέχοντα έξοδα. Ακόμα είμαστε ικανοί να αντλήσουμε οποιαδήποτε πληροφορία αφορά την επιχείρηση σε μικρό χρονικό διάστημα.

Ενημερώνουμε συνεχώς τους πελάτες μας, μέσω του newsletters μας αλλά και με δωρεάν sms, για τις αλλαγές σε φορολογικά, αναπτυξιακά και τεχνολογικά θέματα, ενώ υλοποιείται σύντομα και το web interface ώστε ο κάθε πελάτης μας να μπορεί να δει, μέσω internet, τις τρέχουσες πληρωμές του αλλά και συνημμένα έγγραφα που τον αφορούν .

Δίνεται επίσης πρόσβαση στον msn και στον ftp δίσκο μας, ώστε να μπορεί ο πελάτης να επικοινωνήσει γρήγορα μαζί μας και να κατεβάσει έγγραφα σε πραγματικό χρόνο.

Τα παραπάνω εκτός από λειτουργικότητα, μειώνουν σημαντικά και το κόστος της παροχής υπηρεσίας και εν τέλει κάνουν την επιχείρησή σας ανταγωνιστικότερη.